Håvard Homstvedt

Håvard Homstvedt (f.1976) er utdannet med master fra Yale University (2003) og bachelor fra Rhode Island School of Design (2000).

Håvard Homstvedts foretrukne medium er maleri, men han arbeider også med tegning, skulptur, grafikk og installasjon. Han er en eksperimenterende kunstner og generelle menneskelige temaer går igjen i verkene hans. Homstvedt har vært omtalt i Art Review som en av verdens 25 kommende kunstnere.

Homstvedt har hatt en rekke utstillinger i både inn- og utland. Det store neonarbeidet med tittelen "You Will Hardly Know" var med i utstillingen "Lights" på Astrup Fearnley Museet i Oslo, 2008. Han har også stilt ut ved det anerkjente Kantor Feuer (LHL) - galleriet i Los Angeles, en utstilling som havnet på forsiden av Kunstseksjonen av New York Times. Han er representert i en rekke private og offentlige samlinger i Nord-Amerika og Europa. I Norge er han blant annet representert i samlingen til SKMU, Sørlandets Kunstmuseum og Nasjonalmuseet for Kunst, Arkitektur og Design i Oslo.